Lopik

Administratiekantoor in Lopik voor al uw administratieve en fiscale zaken

Bent u startende ondernemer? Zoekt u iemand die u kan begeleiden bij het opzetten en bijhouden van uw administratie? Wilt u graag dat een specialistisch administratiekantoor in Lopik uw belastingaangifte of jaarrekeningen verzorgt? Buro 57 is sinds 1 september 1992 een ambitieus en deskundig administratiekantoor in Lopik. Als administratiekantoor in Lopik zijn wij u van dienst met het verzorgen van fiscale aangiften, fiscale en financiële advisering, interim management en alle overige financiële, fiscale en bedrijfseconomische activiteiten. Jan Timmer is oprichter van Buro 57 V.O.F. en directeur/grootaandeelhouder van Buro 57 B.V. te Lopik. Als specialist in financiële administratie heeft hij zijn administratiekantoor in Lopik op weten te bouwen en bekend gemaakt. Persoonlijk contact en duidelijke afspraken staan hoog in het vaandel. Als administratiekantoor in Lopik leveren wij een goed product tegen een scherpe prijs.

Diensten

Hét administratiekantoor in Lopik Buro 57 levert een gevarieerd pakket van administratieve en fiscale diensten aan zoals:

 

  • Financiële administratie
  • Salarisadministratie
  • Fiscale zaken
  • Advisering & begeleiding

Het opzetten van uw administratie is hierbij een specialiteit van ons administratiekantoor in Lopik. We hebben alle nodige kennis in huis om u op een juiste manier te kunnen adviseren. Zelfs de meest complexe zaken kunnen wij als vakkundig administratiekantoor in Lopik afhandelen. Van het maandelijks verwerken van de salarisstroken tot het indienen van bezwaar- en beroepschriften. 

Klanten

De klantenkring van ons administratiekantoor in Lopik bestaat uit zowel grote bedrijven als kleine en particulieren. De bedrijven waar wij administratie voor verzorgen werken in diverse branches. Al jaren zijn wij gevestigd in Lopik en inmiddels uitgegroeid tot een bekend administratiekantoor in Lopik. Met ons vaste team werken wij dagelijks aan ons groeiende cliëntenbestand. 

Kennismaking

Wilt u graag gebruik maken van de diensten van ons administratiekantoor in Lopik? Dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens een kennismakingsgesprek bij ons administratiekantoor in Lopik bespreken we welke vorm het beste bij u past. Tevens bekijken we welke fiscale diensten we moeten leveren en streven we naar een zo gunstig mogelijk resultaat. Neem contact met ons administratiekantoor in Lopik op en maak een afspraak. 

Neem contact op

Buro 57 B.V. logo
Buro 57 B.V.

Stel uw vraag

Salarisadministratie | Lopik

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 1992 - 2024 Buro 57 B.V. | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Prijsinformatie | Nieuws | Downloads

Powered by Designpro.nl & Z-IM