Wie zijn wij Tekst

Wie zijn wij

Jan Timmer RBc:

Oprichter van Buro 57 V.O.F. en directeur/grootaandeelhouder van Buro 57 B.V. te Lopik.

Hij is voornamelijk werkzaam op het gebied van fiscaliteiten met betrekking tot inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, successierecht en andere fiscaliteiten voor zowel de particuliere als de zakelijke klanten van Buro 57.

Oud genoeg om het één en ander te weten van ondermeer boekhouding en belastingzaken. Na jarenlang ervaring opgedaan te hebben bij verschillende bedrijven en overheidsinstellingen is het nu voor meer dan 100% werken aan de verdere groei van Buro 57.

Verder is hij gediplomeerd en geregistreerd belastingconsulent bij het Register Belastingadviseurs (RB). Door verplichte permanente educatie en facultatieve cursussen houden wij ons kennisniveau op peil en zijn wij op de hoogte van de nieuwste wijzigingen in wetgeving en voorschriften.

Uit pure nieuwsgierigheid en altijd bereid zo veel mogelijk kennis tot mij te nemen, ben ik op veel terreinen 'thuis'. Mijn specialiteit ligt bij ingewikkelde belastingtechnische zaken en pragmatische advisering van hardwerkende ondernemers. 

Corrie Timmer :

Echtgenote van Jan Timmer en verleent in de drukke periodes assistentie bij het samenstellen van de aangiften omzetbelasting en inkomstenbelasting / premie volksverzekeringen.

Buro 57 B.V. logo
Buro 57 B.V.
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Copyright © 1992 - 2023 Buro 57 B.V. | Alle rechten voorbehouden | Sitemap

Prijsinformatie | Nieuws | Downloads

Powered by Designpro.nl & Z-IM